Dragonfisk

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 30 minuter

En bra, lättsam vardagsrätt. Dottern älskar den.

Ingredienser

  • 500 g torsk, eller alaska pollock
  • Salt efter smak
  • Citronpeppar efter smak
  • 30 g smält smör
  • 1-2 tsk torkad dragon
  • 2 dl crème fraiche
  • Rivet skal av 1 citron
  • 1 strimlad purjolök
  • 1-2 skivade morötter
  • Instruktioner

    1. Stek och mosa fisken, häll över smält margarin. Tillsätt purjon och morötterna. Riv citronen i crème fraichen, Blanda ihop. Smaka av med salt och citronpeppar, kokas under lock en 10-15 minuter.
    2. Morötterna kan med fördel kokas smått innan eftersom de tar lite tid.

    Liknande recept

    5
    30 min
    4
    1

    Kommentarer (1)

    izzkizz 12 september 2009

    Jättegod fiskrätt! Jag kan inte sluta laga den. Rekommenderas starkt!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben