Dragonfisk med citron

Serverar: 4 portioner

Här smälter man lite smör och låter dragon koka med ett par minuter.

Ingredienser

  • 600 g fiskfilé
  • 1 tsk salt
  • Citronpeppar
  • 1 msk smör
  • 1/2 - 1 msk dragon
  • 1 1/2 dl crème fraiche
  • 1-2 tsk citronsaft
  • 2 hackade tomater
  • Instruktioner

    1. Lägg hackade tomater i botten på en smord ugnsform. Lägg fisken ovanpå. Salta och peppra.
    2. Smält smöret och tillsätt dragon, låt koka på svag värme några minuter.
    3. Tillsätt crème fraiche och citronsaft. Smaka av med salt och citronpeppar.
    4. Häll såsen över fisken och ugnsbaka i ca 25 minuter i 175º.
    5. Servera med kokt potatis och gröna ärter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben