Enkel fiskrätt som smakar underbart med få ingredienser. Den serveras i skolans matsal och är en favorit.
Ingredienser
1 fruset fiskblock (400 g) torsk, sej eller hoki
Saften av ½ citron
1 tsk salt
1 krm peppar
1 tsk torkad dragon eller 2-3 msk färsk
1 burk crème fraiche
1 msk vetemjöl
2 msk vatten eller mjölk
Gjort denna maträtt i går. Smakade jätte gott. Lade till lite dill i såsen och kryddade med citron peppar i stället för salt och peppar.
jättegott var detta...även fast jag kryddade lite extra med allt! hade i mycket dragon bland annat! kommer göra detta fler gånger..LÄTTLAGAT! en 5 i betyg!!
Supergott, jag dubblade allt utom fisken, då räckte det till 3 rejäla vuxenportioner, alla vill ha mycket sås ;-)
Kompletterade med brynt hackd gul lök blandat med lättfräst bladspenat. Smaksatte Milda Fraichesåsen extra med ½ pressad vitlöksklyfta och serverade med fullkornsris och en saftig tomatsallad med hackad lök, persilja och vinägrette. Fantastiskt lätt, gott och jättepopulärt! Ett recept i min favoritmapp! Ulla-Britt
Gud så gott. Vi har ätit detta till lunch idag. Detta kommer jag att göra många gånger. 5 i betyg från oss.
Gjorde denna maträtt idag, med ris. Det blev gott! :)
Fem av fem solar. Min pojkvän påstod att det var den godaste fisk han någonsin ätit :) Gjorde på hoki
(även jag hade i vitlök och bladspenat)