Hade fläskfile och kantareller samt fryst bladspenat i frysen och ville hitta på något nytt. Hittade tortellini med ost i skafferiet och satte igång.
Ingredienser
600 g Fläskfile
1 gul lök
kantareller (jag har frusit in påsar om ca: 2,5 dl förvällda)
3 dl creme fraiche
3 dl mellangrädde
1 msk vilt &kantarell fond
2 tsk dijonsenap
salt
peppar
1 pkt Tortellini (välj egen favoritsmaksättning)
7 buntar fryst bladspenat'
1 dl riven ost
Fantastiskt gott och väl värt att använda sina kantareller till! ;)
jätte gott! ska absolut göras fler gånger!
Mycket mumsigt!
Toppengod rätt! Vi använde ostfylld tortellini och toppade med riven parmesan, och det blev en utomordentligt god rätt som står sig väl som bjudmat när man har gäster! Nästa gång funderar vi på att, för variationens skull, byta ut fläskfilén mot lövbiff som jag också tror kan fungera väl. Stort tack!
Supergott! En klar favorit jag kommer laga igen, många gånger i framtiden!
Vansinnigt god! Klar femma!