Fullkornspasta med bladspenat, vitlök och grädde

Serverar: 4 portioner

Färk bladspenat är bäst men det går bra med fryst. Helst havregrädde men det går bra med matlagningsgrädde också. Jättegott!

Ingredienser

  • 500 g färsk bladspenat , eller 1 pkt fryst
  • 1 vitlöksklyfta , eller fler (efter egen smak)
  • 2 dl havregrädde
  • salt
  • peppar
  • färsk timjan
  • 400 g fullkornspasta
  • Instruktioner

    1. Skölj bladspenaten om den är färsk eller tina den djupfrysta. Fräs en (eller fler) pressad eller riven vitlöksklyfta i lite olja och lägg i spenaten.
    2. Låt spenaten bli mjuk, tillsätt havregrädden och smaka av med salt & peppar.
    3. Dekorera med färsk timjan och servera med fullkornspasta och en god sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    randigtiger 13 april 2009

    Såååå gott. Kommer vi verkligen göra igen!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben