Ekologisk ischoklad med apelsinsmak och krossade kakaobönor
Serverar: 50 portioner
Tid: 20 minuter
Underbart god ischoklad som inte känns sliskig. Dessutom väldigt enkel att göra!
Ingredienser
150 g 70 % choklad
2 st 60 % Anton Berg chokladkaka med krossade kakaobönor (2x45 g)
125 g ekologiskt kokosfett
20 droppar äkta eterisk olja av apelsin
Instruktioner
Smält allt utom den eteriska oljan över vattenbad. Ta sedan av från värmen och låt svalna en aning, blandningen ska inte vara kokhet. Droppa sedan i den eteriska oljan, rör om och häll upp i ischokladformar.
Det ekologiska kokosfettet finns att köpa på de flesta hälsokostaffärer och går inte att jämföra med det redan härskna kokosfettet som finns att köpa på mataffärerna, det ekologiska kokosfettet har dessutom en underbar doft!
Låter underbart! Men var hittar jag kakaobönor att köpa? :)