Emi i Lönnebergas isterbandspanna

Serverar: 4 portioner

Isterband i all ära här med pasta.

Ingredienser

  • 4 isterband
  • 2 äpplen
  • ½ dl bostongurka
  • 2 dl köttbuljong
  • 1 purjolök
  • 1 citron
  • Peppar
  • Salt
  • Persilja
  • 2 msk tomatpuré
  • Instruktioner

    1. Skär äpplena i små bitar och skiva purjolöken. Fräs äppelbitarna och purjolöken så de blir mjuka. Dra skinnet av isterbanden och smula ner dem och låt dem fräsa med till de blir gryniga.
    2. Tillsätt buljongen
    3. Blanda i bostongurkan och tomatpurén. Krydda med citron, salt och peppar. Strö över skuren persilja före servering. Bjud till bords med pasta eller kokt potatis och inlagda rödbetor. Tycker du att det blir för tjockt, tillsätt mera vatten.

    Liknande recept

    4.6
    30 min
    3-4
    6

    Kommentarer (2)

    mariie 24 oktober 2009

    Den här isterbanden verkar jätte god. Den ska jag pröva någon gång fram över. Ha det m.v.h Marie

    svaber 22 maj 2010

    jättebra recept fortsätt så

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben