Isterbandspanna med rödbetssås

Serverar: 4 portioner

God och lättlagad rätt

Ingredienser

  • 4 port basmatiris
  • 2 isterband
  • 140 g bacon
  • 1 gul lök
  • 2 morötter
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Rödbetssås
  • 2 dl crème fraiche
  • 1-3 dl hackade rödbetor
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen Ta bort skinnet på isterbanden och skär den i skivor Strimla lök, morötter, bacon och fräs allt tillsammans. Blanda sedan ner det i det färdigkokta riset. Servera med rödbetssåsen
    2. Rödbetssås: Blanda de hackade rödbetorna med crème fraiche och krydda med salt och svartpeppar. Ställ såsen kall tills den ska serveras

    Liknande recept

    4.6
    30 min
    3-4
    6

    Kommentarer (1)

    JessicaHj 3 januari 2015

    det verkar toppengott.. är det inlagda rödbetor lr färska?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben