Emmas oliv- och kycklingpasta

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Snabb och god vardagsmiddag att slänga ihop.

Ingredienser

  • 400 gram valfri pasta
  • 500 gram kycklingfilé
  • 1 burk (400 gram) pastasås med olivsmak (använde Willys egna)
  • 4 stora champinjoner
  • ½ gul lök
  • 20 svarta oliver
  • Instruktioner

    1. Börja med att koka upp pastavattnet, salta ordentligt.
    2. Skär kycklingen i bitar och stek så att de får fin färg. Tillsätt skivade champinjer, oliver och hackad lök. Krydda på salt, peppar, oregano och basilika.
    3. När det fått steka sig en stund tillsätter du pastasåsen med olivsmak, låt koka ihop.
    4. Släng i pastan och låt koka enligt tidsbeskrivningen på förpackningen.
    5. Smaklig måltid !

    Liknande recept

    4.5
    30 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben