En kanongod blodpalt
Serverar:
5-6 portioner
Tid:
1 timme 30 minuter
Ett gammalt recept från Piteå på blodpalt.
Ingredienser
½ l blod
3 dl grovt rågmjöl
3-4 tsk salt
1 l kokt potatis
7 dl vetemjöl, ca
750 g rimmat sidfläsk
Instruktioner
Blir ca 12 st.
Blod och rågmjöl blandas och får dra minst några timmar. (gärna över natten). Njure och ister är orginal men jag använder rimmat fläsk istället.
Resten av fläsket steks och ätes bredvid
Kokas i cirka en timma.
Liknande recept
Kanongod citronpaj, fryst
5
45 min
4-6
4
Kanongod potatissallad
4
1 h
4
2
Kanongod Kycklingfilé
4.7
30 min
4-6
6
Kanongod pasta *HOT*
4
30 min
4-6
2
Porterstek/bryggarstek
4.6
6-8
2
Rosendahls Pasta
4.8
30 min
5-6
4
Blåbärs-smoothie
5 min
1
Jordgubbs/ Hallondröm
3
2
Kyckling i julmust- påskmustsås
5
40 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!