Kyckling i julmust- påskmustsås

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Kanongod smak.

Ingredienser

  • 4 st kycklingfiéer
  • Smör att steka i
  • 2 dl crème fraiche, lätt
  • 2 dl jul- eller påskmust
  • 1 st hönsbuljongtärning
  • 1 tsk malen ingefära
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 msk äkta soya
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Använd en stekpanna med lock. Bryn kycklingfiléerna i smör med salt och peppar på båda sidor i en stekpanna. Lägg över filéerna på ett fat.
    2. Blanda crème fraiche, jul-/påskmust, buljongtärning, ingefära, rosmarin och soya i stekpannan.
    3. Lägg i kycklingen och låt koka i ca 10 minuter.
    4. Servera gärna med ugnstekt potatis och morötter kryddat med färsk rosmarin.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben