Serverar: 4-6 portioner
Tid: 30 minuter
Verkligen värd att prova, kanske blir en favorit.
Skär kycklingfilén i tärningar. Bryn dom. Salta och peppra. Blanda alla övriga ingredienser i en låg vid kastrull, låt det koka upp. Lägg ner den brynta kycklingen i såsen och låt allt koka ca 10 minuter. Servera med ris och en sallad. Vill du hellre ha klyftpotatis och broccoli så ska du inte tärna filén utan stek den hel och gör därefter lika.
Helt underbart god! Jag ökade mänden sås något och den får jag nog dubbla nästa gång. Tack för en jättegod fredagsmiddag!
Underbart god sås. Ska göra mer nästa gång.
Oj oj oj va gott, en fullpoängare förstås, o mycken tack för receptet.
Super gott!!! Klart värt en 5 :-)
wow, att något så enkelt att tillaga kan bli så gott. Jag satte i lite redning i såsen, för jag gillar sås som är lite tjockare. Ny favorit när det gäller kyckling.
Helt underbart gott! Tack så otroligt mycket för att du delade med dig av det här receptet. En ny favorit. :)