Enchilada med kyckling

Serverar: 4 portioner

När chili- och ostdoften sprider sig i köket kurrar alla magar.

Ingredienser

  • 2 stora el 4 små vetetortillas
  • ½ grillad kyckling
  • 250 g Keso cottage cheese, chili
  • 1 dl riven ost gratäng
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°.
    2. Tärna kycklingköttet.
    3. Fördela kycklingen och cottage cheese på tortillabröden. Rulla ihop och strö över ost. Gratinera i ugn tills osten fått fin färg, ca 10 min.
    4. Servera enchiladan med en god sallad.
    5. Tips! Keso med chili kan ersättas av naturell keso och en grillad tomat. Ha på några klickar tacosås innan osten strös på, för extra smak och hetta. Gott med en klick gräddfil till.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Lillangbg 12 juli 2011

    Mycket gott. Lättlagat oc välsmakande. Kryddade med lite extra chilli när jag stekte kycklingen. Tog filé istället och skar stavar.

    Relaterade Artiklar

    Mat i backen
    Mat smakar så väldigt gott utomhus. Visst smakar det extra bra när...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben