Engelska Fresh Spring Cupcakes

Serverar: 10 portioner

Tid: 30 minuter

Fräscha och samtidigt söta cupcakes som passar allra bäst när värmen långsamt smyger sig på igen.

Ingredienser

  • Cupcakes
  • 6 dl vetemjöl
  • 4 tsk bakpulver
  • 300 g smält margarin
  • 3 dl strösocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 4 ägg
  • 1 dl lemon curd
  • 200 g grovhackad vit choklad
  • ½ dl kokosflingor
  • Glasyr
  • 200 g vit choklad
  • 200 g Philadelphiaost
  • Rivet skal från en lime
  • Lite grön karamellfärg
  • Instruktioner

    1. Smält margarinet. Hacka chokladen grovt. Blanda mjölet och bakpulvret i en skål. Tillsätt socker, vaniljsocker, margarin, ägg och lemon curd. Rör ordentligt så allt blandas. Vänd ner chokladen och kokosflingorna. Klicka ner i stora muffinsformar och grädda i 200 grader ca 15-20 minuter.
    2. Hacka chokladen fint och smält den i vattenbad. Låt svalna lite grann. Rör ihop chokladen med philadelphiaosten och tillsätt limeskalet. Droppa i ett par droppar grön karamellfärg. Blanda. Spritsa på cupcakesen och dekorera med sockerblommor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben