Enkel hemlagad Kebab

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Ät till pommes eller i pitabröd. Jag gör egen kebabsås till och det blir så otroligt gott att köpkebab kan slänga sig i väggen!

Ingredienser

  • 500 gram köttfärs
  • 1 förpackning tacokrydda
  • 1 ägg
  • Instruktioner

    Rör allt till en smet. Klicka ut 3-4 matskedar på ett bakplåtspapper. Du märker hur mycket du ska klicka ut beroende på hur tjock du vill att kebaben ska vara. Lägg ett över och kavla ut tunt. Ta av översta bakplåtspapperet och sätt in i ungen på grillfunktion, 250 grader i ca 3 minuter. Skär i strimlor.

    Liknande recept

    4.4
    35 min
    2
    8
    5
    1 h 35 min
    12
    2

    Kommentarer (2)

    tibnok 4 juni 2009

    Men borde inte detta smaka precis likadant som taco-färs? Och kebab görs väl egentligen på lamm färs? Detta låter som en strimlade tacoplattor ;) Brukar göra samma recept som ovan när jag gör lasagne ibland, men som sagt..

    Nufsan 5 juni 2009

    Tibnok, alla som smakat det säger att det smakar exakt som kebab och blir mäkta förvånade, testa så får du veta :-D

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben