Enkel pannacotta

Serverar: 4 portioner

Recept på enkel och klassisk efterrätt med grädde och fräsch matyoghurt.

Ingredienser

  • 3 dl Arla Ko® vispgrädde
  • 2 gelatinblad
  • ½ dl råsocker
  • 1 dl Arla Köket® turkisk meze matyoghurt
  • Till serveringen: Skivad frukt
  • Instruktioner

    1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 min. Koka upp grädde och socker i en kastrull. Ta kastrullen från plattan. Lyft upp gelatinbladen och lägg ner dem i grädden. Rör tills de smält.
    2. Rör ner yoghurten. Häll smeten i 4 vattensköljda portionsformar. Låt stelna i kyl minst 3 tim.
    3. Stjälp upp eller servera direkt ur formarna. Servera med finskuren frukt.

    Liknande recept

    4.4
    35 min
    2
    8
    5
    1 h 35 min
    12
    2

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Unna dig en Panna Cotta!
    Enkelt, fantastiskt gott och variationsmöjligheter i det oändliga. Pan...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben