Enkel tonfiskröra med ris.

Serverar: 1-2 portioner

Tid: 10 minuter

En enkel "tonfiskröra" som är klar på 10 min! För den som tränar, är student, inte orkar laga mat men vill äta något gott. :)

Ingredienser

  • 190 g tonfisk i vatten (1 burk Abbas)
  • 1 ½ dl ris (Uncle Ben's10 min koktid)
  • 1-2 msk Kesella (naturell)
  • 1 dl mellanmjölk
  • Smör eller margarin
  • Peppar
  • Salt
  • Instruktioner

    Koka riset. Läs på förpackningen hur det ska kokas! Töm tonfiskburken på vatten. Obs! Dela gärna upp tonfisken med en gaffel i en bunke. Blanda tonfisk, kesella, salt och peppar och lite mjölk i en kastrull. Värm upp tonfiskröran på svag värme. Häll i det färdigkokta riset i tonfiskröran, tillsätt en klick smör för smakens skull och rör runt. Servera och njut! :)

    Liknande recept

    4.4
    35 min
    2
    8
    5
    1 h 35 min
    12
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben