Enkel torsk med purjolök

Du kan laga denna rätt med fryst eller tinad fisk. Det enda som ändrar sig är tiden i ugn. (Fryst ca 40 min) Servera med kokt/pressad potatis och sallad (utan purjolök)

Ingredienser

  • 1 block torsk
  • 1 purjolök
  • 1 burk crème fraiche
  • Lite vatten
  • Salt
  • Malen svartpeppar (eller grov)
  • Instruktioner

    1. Smörj en ugnsfast form. Lägg i fiskblocket. Strimla purjolöken och strö över fisken. Blanda crème fraiche, lite vatten (får ej bli för tunnt), salt och peppar. Smaka av. Töm över fisken och gratinera i 200*. Tiden beroende på enligt ovan.
    2. Ev behövs lite folie över sista 10 minuterna om fryst fisk.

    Liknande recept

    4.4
    35 min
    2
    8

    Kommentarer (1)

    nilha 19 september 2009

    Enkelt i all ära men jag måste säga att jag tyckte det var lite tråkig mat. Smakade mest ingenting tyvärr!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben