Enkelt och gott

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En verklig snabbrätt som passar de flesta gommar.

Ingredienser

  • 1 grillad kyckling
  • 2 burkar crème fraiche
  • 1 påse tacokryddor
  • 1 burk old el pasa, salsa
  • Riven ost
  • Instruktioner

    1. Rensa kycklingen från ben Blanda crème fraiche med tacokryddorna och salsan.
    2. Lägg kycklingen i en ugnsform, häll över blandningen, strö riven ost över alltihopa. In i ugnen tills det är genomvarmt. Servera med nachos och sallad.

    Liknande recept

    4.4
    35 min
    2
    8
    5
    1 h 35 min
    12
    2

    Kommentarer (3)

    flabban 1 december 2008

    Jättegott. Det enkla gjorde jag själv genom att steka kycklingfile'er med grillkrydda och använde grädde som sås, som jag först värmde och redde av, för att få en fylligare sås, smaksatte och hällde över kycklingbitarna, och överst massor av riven ost. Det blev kanongott. Tack för ett bra recept.

    Liliankj 19 februari 2009

    Toppenrecept! Fredagsfavorit till hela familjen, jättegott!

    missimorris 29 januari 2010

    Supergod variant till den tacogratäng med köttfärs som vi i vår familj brukar göra!!! 5 Stjärnor

    Relaterade Artiklar

    Laga gott kaffe!
    Kaffe ska vara så färskt som möjligt. Ju oftare man rostar, ju mer...

    Fudge
    En av våra mest älskade klassiker, när julgodiset plockas fram, är fud...

    Pajdeg
    Paj är en av våra mest älskade maträtter. En paj är en smart rätt som...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben