Enkla snabba wienerbröd

Serverar: 6-12 portioner

Tid: 20 minuter

Om du får oväntat besök är dessa wienerbröd snabba att baka och väldigt uppskattade.

Ingredienser

  • 1 pkt djupfrysta smördegsplattor
  • 1 äpple
  • 1 msk kanel
  • 1 tsk strösocker
  • Instruktioner

    Sätt på ugnen på 175 grader. Dela i 2 delar eller lägg hela plattor på ett bakplåtspapper (beroende på hur stora wienerbröd du vill ha.) Skala och skiva äpplet i smala klyftor och lägg dem på plattorna. Strö på kanel och sockret. Ställ in plåten i ugnen i ca.10-13 min (tills de svällt och fått fin färg.) Tag ut plåten och låt svalna något. Om du vill lyxa till det lite så pudra över lite florsocker.

    Liknande recept

    4.4
    35 min
    2
    8

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben