Ingredienser
75 g jäst
150 g margarin/smör
2 dl mjölk
1 tsk stött kardemumma
½ tsk salt
1 dl socker
2 lättvispade ägg
ca 9 dl vetemjöl
Fyllning 1
8 msk vanilj/marsanpulver för kallrörd vaniljkräm
3 dl mjölk
Fyllning 2
150 g margarin/smör
2 dl socker
1 msk ljus sirap
UNDERBARA ! Vilken succé det blev här hemma.Men jag hade skrivit att bullarna skulle läggas på kant,har du skrivit det tidigare?.De föll kull,men vad gör det,smaken var så underbar,detta ska ersätta mina "g:a" bullar.
Jättegod kaka:) Tack för receptet
Som vanligt när jag testar dina recept så är det full pott. Enkla och mycket goda bullar.
Hur gör man "ringlat frlorsocker" vatten och florsocker eller ??? Kan man frysa dom? Isåfall - kan man ha på ringlat florsocker innan man fryser dom?
Bullarna blev tyvärr ganska kompakta när jag gjorde dom. Så dom blev ingen hit bland provsmakarna. Men det var väldigt annorlunda och roligt att baka dom. Jag strödde pärlsocker på och nu ligger dom i frysen :-)