Serverar: 4-6 portioner
Någons Makaronipizza, minns inte vem jag fick receptet av, bara att första gången jag åt detta var på jobbet när en arbetskamrat bjöd på lunch.
1. Lägg de okokta makaronerna i en smord långpanna. 2. Strö över 1 dl av den rivna osten och allt kött. 3. Vispa samman ägg, mjölk, salt och kryddor. 4. Häll det över makaronerna. 5. Sätt in långpannan i 225 graders ugnsvärme och grädda i 15 min. 6. Ta ut plåten och fördela de skivade tomaterna över makaronerna. 7. Strö över resten av osten. 8. Grädda rätten i ytterligare 15 min eller tills äggstanningen har stelnat och fått fin färg. 9. Skär makaronipizzan i bitar och bjud en sallad till.
God vardagsmiddag.Kommer att lagas flera gånger.
Lätt, snabbt och gott!
Detta gick hem hos alla här, jag tog falukorv på det vart kanon. Det blir en 5:a på detta. Tack Camilla
åt detta häromdagen och det var lätt och gott. kommer att laga det fler gånger.
Det här var ett kanonrecept! En rätt som är enkel att laga, supergod och som troligtvis går att göra många goda varianter på kan inte få något annat än en solklar femma!
Isch och tvi !!!! Som vanlig makaronipudding.
Tack, för påminnelsen. Det här receptet hade jag glömt bort..
Ett riktigt gott recept =) Tack - solklar 5:a
Den här rätten är jättegod, gjorde den för nåt år sedan och har tappat bort receptet. Äntligen har jag hittat det. TACK
Mycket omtyckt av hela familjen. Från 1-åringen till mannen. :D
Gott