Enklaste tilltugg utan socker

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 3 minuter

På 1970 talet i Japan var det vanligt att man beställde in "raisin butter" på nattklubbar. Det serverades i sockerbitsstora fyrkanter ovanpå is med små plockpinnar till. Passar både till kaffet eller t.ex till whiskey. Smakar gott, är avgiftande och bättre än kakor eller annat godis för hälsan, så rent enkelt!

Ingredienser

  • 1 dl ekologiska russin
  • 50 g ekologiskt smör
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop ordentligt. Kan formas och kylas ned innan servering.
    2. Servera vackert i små klickar eller skivor i en liten skål med isbitar i botten och ev. med färska mynta blad omkring och små tandpetare att ta med.

    Liknande recept

    4.4
    35 min
    2
    8

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben