Entresmörgås

Serverar: 8 portioner

Tid: 30 minuter

Jättegod som förrätt. Har haft den som förrätt på bröllop,succe!!

Ingredienser

  • 24 skivor vitt bröd
  • 125 g majonnäs
  • 1 ½- 2 dl vispgrädde
  • 2- 2 1/2 msk salt kaviar
  • ½ pkt dill
  • Lite svartpeppar
  • 1 hg skivade champinjoner
  • 1 bit färsk gurka
  • Ev en liten burk svart kaviar
  • 5 hg oskalade räkor
  • Citron
  • Instruktioner

    1. Kantskär brödet.Ta ut rundlar med t.ex ett glas. Blanda majonnäs med vispad grädde. Tillsätt dill,kaviar, salt och svartpeppar ..
    2. Bred kaviarröran på brödskivorna och lägg ihop tre och tre. Bred även över kanterna.,täck med plast, Låt stå kallt 3- 4 timmar,helst över natten
    3. Garnera före servering. Med räkor, champinjoner, gurka, ev. kaviar och dill samt citron.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    ingegerdb 1 januari 2009

    Gjorde de här till nyår och det blev verkligen en succé! En liten petitess i receptet dock, kan kännas en aning onödigt att kantskära brödskivorna när man ändå skall ta ut rundlar med ett glas :) Tack för receptet!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben