Entresmörgås med crabfish

Serverar: 6 portioner

God förrätt

Ingredienser

  • 1 pkt fryst hollandaisesås
  • 1 dl riven ost
  • 1 ½ dl vispgrädde
  • 1 pkt crabfish
  • 6 skivor formbröd
  • 1 msk pressad citronsaft
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Garnering
  • Röd kaviar
  • Dill
  • Instruktioner

    Tina hollandaisesåsen enligt anvisning på pkt. Vispa grädden hårt. Blanda grädde, sås, ost och citronsaft, smaka av med peppar och salt. Fördela crabfishen på brödskivorna och klicka hollandaiseblandningen över. Gratinera i 225 grader i ca 10 minuter. Klipp över lite dill och lägg på en klick röd kaviar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben