Lax i ugnen Annieanns egna

Serverar: 4 portioner

Hade ingen grädde eller mjölk hemma så det skall bli spännande och se hur detta smakar Annieann

Ingredienser

  • I dutt balsamvinäger
  • Citronolivolja
  • 2 lökar
  • Lax, ca 400 g
  • 1 paket crabfish
  • Spenat, Frysta i tärningar
  • 1 grönsaksbuljong
  • Lite öl
  • Citron, några droppar
  • Salt
  • Peppar
  • Muskot
  • 2 st ägg
  • Instruktioner

    Jag hällde lite balsamvinäger i botten på pannan, samt en hackad lök och spenat. Där efter fisken som jag skurit i bitar. (Jag hade ett laxblock fryst som torskpaket). Sedan den andra löken på fisken, samt crab fisch och mera spenat. ! grönsaksbuljong i vatten så slog jag i lite öl. Vispade äggulan för sig och slog över, därefter den uppvispade äggvitan. Det blev så här använde mig av det som fanns hemma. Har inte smakat den ännu för den står fortfarande i ugnen, tog bara fram den för en snabb foftografering...Det blir vår söndags middag med ris idag den 17:e feb

    Liknande recept

    4.2
    4-6
    13

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben