Räktoast

Serverar: 4 portioner

Entrésmörgås eller till kvällsmyset

Ingredienser

  • 4 skivor bröd, gärna halvgrovt
  • 2 msk smör
  • 200 g skalade räkor, ca 500 g oskalade
  • 1 hårdkokt ägg
  • 1 dl lätt créme fraiche
  • 1 msk hackad dill
  • Saften av ½ citron
  • Salt
  • Peppar
  • Salladsblad
  • Garnera med
  • Räkor
  • Dill
  • Citron
  • Instruktioner

    1. Kantskär brödet och stek gyllene på båda sidor i en stekpanna med smör.
    2. Skala räkorna. Hacka ägget grovt och blanda med créme fraiche, dill och citronsaft. Smaka av med salt och peppar och vänd ner de flesta räkorna men spara några till garnering.
    3. Lägg salladsblad på bröden och fördela röran ovanpå. Garnera med räkor, dill och citron.
    4. Lycka till! Smaklig måltid

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben