Krämig räktoast

Serverar: 4 portioner

Passar bra även till sommarens kalas

Ingredienser

  • 4 skivor grovt bröd, kantskuret
  • 400 g färdig räksallad
  • 2 msk smör
  • 4 klyftor citron
  • 4 vippor fin färsk dill
  • 2 hårdkokta ägg i skivor
  • 4 fina salladsblad
  • Skivad gurka
  • Tomater
  • Några räkor till dekoration
  • Instruktioner

    1. Värm en stekpanna och lägg ned smöret i pannan. Stek brödskivorna gyllenbruna i smöret.
    2. Lägg sedan brödskivorna på hushållspapper tills de har svalnat.
    3. Fördela ut brödskivorna på tallrikar och de skivade äggen på brödet. Lägg därefter ut räksalladen på äggen. Garnera med sallad, tomat, gurka, citronklyfta och en fin dillvippa plus några räkor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben