Eriks låda

Serverar: 1-3 portioner

Tid: 40 minuter

Ej nyttig, men mycket god!!

Ingredienser

  • 1/2 - 1/4 påse lättsaltade potatischips
  • 1 liten burk tonfisk, allt i burken
  • 1 burk champinjonsoppa, hela burken
  • Ca 1 ½ dl grädde
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 C.
    2. Smörj en ugnsfast form. Häll i chipsen så de täcker botten och lite mer om du vill.
    3. Strö all tonfisk jämt fördelat över chipsen. Blanda champinjonsoppan och grädden i en skål. Häll det jämt fördelat över chipsen och tonfisken.
    4. Ställ formen mitt i ugnen och låt stå c:a 20 - 25 minuter. Allt ska vara genomvarmt och lagom gräddat.

    Liknande recept

    4.3
    1 h 30 min
    10
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben