Eriks låda
Serverar:
1-3 portioner
Tid:
40 minuter
Ej nyttig, men mycket god!!
Ingredienser
1/2 - 1/4 påse lättsaltade potatischips
1 liten burk tonfisk, allt i burken
1 burk champinjonsoppa, hela burken
Ca 1 ½ dl grädde
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 C.
Smörj en ugnsfast form. Häll i chipsen så de täcker botten och lite mer om du vill.
Strö all tonfisk jämt fördelat över chipsen. Blanda champinjonsoppan och grädden i en skål. Häll det jämt fördelat över chipsen och tonfisken.
Ställ formen mitt i ugnen och låt stå c:a 20 - 25 minuter. Allt ska vara genomvarmt och lagom gräddat.
Liknande recept
Sill låda
1 h
4-6
Behändiga lådan
4
1 h
4
2
Eriks banantårta
4.3
1 h 30 min
10
2
Låda av spenatpasta
4
45 min
5
Goda lådan
40 min
3
Enköpings låda
4
Kocken's heta köttfärs låda!
1 h 45 min
6-8
Snabba provensalska lådan
4
Söta rotfrukter på låda
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!