Evas delux tacopaj

Serverar: 4 portioner

Den bästa paj jag någonsin gjort. Alla bara älskar den, måste provas!

Ingredienser

  • 2 ½ dl vetemjöl
  • 100 g margarin
  • 1 påse parmesanost, 30-40 g
  • 3 msk vatten
  • 400 g köttfärs
  • 1 påse 40 g tacokrydda
  • 1 dl vatten
  • 2 tomater
  • Färsk grön chili efter smak
  • 1 burk creme bonjour cuisine vitlök&örter ca 3 dl
  • 1 krm vitpeppar
  • 3 dl riven ost
  • Gul lök
  • Instruktioner

    1. Blanda ingredienserna till pajdegen och tryck ut i en form och förgrädda i 225 grader, ca 10 minuter.
    2. Bryn färs och hacka fint, blanda ner tacokryddan och vatten och koka upp. Lägg i pajskalet.
    3. Hacka tomaterna och chilin och lägg över.
    4. Blanda allt utom lök och lägg blandningen över pajen. Skär lökringar och lägg överst. Grädda i 225 grader i 30 minuter.

    Liknande recept

    4.6
    30 min
    4
    12
    4.3
    30 min
    4-6
    4
    30 min
    6-8

    Kommentarer (2)

    viralottan 10 april 2010

    Åh, detta var GOTT!!! Gjorde tredubbel sats i långpanna till 5 vuxna och tre små barn och det tog nästan slut. Serverade med grönsallad, gräddfil, tacochips och tacosås. MUMS! Vi orkade ingen efterrätt... :-)

    eva_jonte 11 april 2010

    Tummen upp! :-) Då förstår jag att ni inte orkade efterrätt. Men tacopajen är verkligen supergod. och mättsam med.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben