Tacopaj med ananas

Serverar: 4 portioner

Gott och lätt fixat är denna tacopaj med smak av ananassalsa. Godkännare: jag har lagt till en egen bild :)

Ingredienser

  • Pajskal
  • 2 ½ dl vetemjöl
  • 100 g smör
  • 2 msk vatten
  • Fyllning
  • 400 g blandfärs
  • 2 msk olivolja (för stekning)
  • 1 påse taco kryddmix
  • 2 krm cayennepeppar
  • 1 burk ananassalsa
  • Äggstanning
  • 3 st ägg
  • 2 dl mjölk
  • 1 krm salt
  • Garnering
  • 2 st tomat
  • 1 dl ost, riven
  • Tillbehör
  • Blandad sallad
  • Instruktioner

    1. Blanda samman pajdegen och tryck ut den i formen. Nagga den och låt stå kallt 30 min. Förgrädda i 200 g ca. 10-15 minuter.
    2. Stek köttfärsen i olja och blanda den med kryddorna och salsan. Smaka av.
    3. Lägg färsen i pajskalet. Blanda mjölk, ägg och salt. Häll det över färsen och garnera med tomatskivor och riven ost.
    4. Grädda i 200 g ca. 40 minuter.
    5. Servera med en sallad och svarta oliver.

    Liknande recept

    4.6
    30 min
    4
    12
    4.3
    30 min
    4-6
    4
    30 min
    6-8
    4.5
    40 min
    4-6
    26

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben