Tacopaj

Serverar: 6 portioner

Tid: 40 minuter

En favorit här hemma! Underbart god och snabbt och enkelt att slänga ihop!

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 2,5 dl mjöl
  • 100 g smör
  • 2 msk vatten
  • Fyllning
  • 1 lök
  • 500 g köttfärs
  • 1/2 tacokryddpåse
  • Vatten
  • Täcke
  • 2 - 3 tomater
  • 3 - 4 milda pepperoni (alternativt sambal oelek efter smak)
  • 2 dl creme fraiche
  • 4 msk majonnäs
  • 1 krm vitpeppar
  • 2 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Pajdeg: Blanda samman och tryck ut i pajform. (Ev vila kallt innan). Grädda 10 min 200 grader.
    2. Fyllning: Bryn köttfärs och lök. Blanda i kryddmix och lite vatten, låt koka. Lägg blandningen i pajskalet.
    3. Täcke: Hacka samman ingredienserna. Häll blandningen över köttfärsen. Garnera med lökringar. Grädda i 15-20 min tills ytan fått fin färg. Servera med sallad.

    Liknande recept

    4.6
    30 min
    4
    12
    4.3
    30 min
    4-6
    4
    30 min
    6-8
    4.5
    40 min
    4-6
    26
    4.7
    1 h
    4-5
    2

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Tacopaj
    Med glimten i ögat kan man konstatera att tacos har blivit en rätt lik...

    Pajdeg
    Paj är en av våra mest älskade maträtter. En paj är en smart rätt som...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben