Evas fyllda frukostkorvar

Serverar: 6 portioner

En enkel rätt som sköter sig själv i ugnen. Inga mått är angivna, utan man bestämmer det själv.

Ingredienser

  • 9 st Frukostkorvar (brukar vara 3 i en förp . )
  • Senap
  • Ketchup
  • Bostongurka
  • Purjolök i tunna skivor
  • Creme fraiche (brukar själv ta 1 st 34 % burk)
  • Riven ost
  • Smör
  • Instruktioner

    1. Slå på ugnen på 200 gr. Gör ett djupt snitt i varje korv (längsefter). Lägg korvarna i en ugnsfast form. Fyll snittet med allt utom cremefraiche och ost. Klicka lite smör runtom. Klicka ut creme fraichen och strö osten på. In i ugnen tills osten smält och korvarna har fått lite färg.
    2. Servera potatismos och rivna morötter till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben