Exotisk fruktsallad med vit kokoschokladsås

Serverar: 4-6 portioner

Ta ananas, mango, kiwi eller några andra exotiska favoriter. Rör ihop en ljuvlig vit kokoschokladsås och ringla över.

Ingredienser

  • 1 liten ananas
  • 1 mango
  • 2 kiwi
  • Rivet skal och saft av 1 lime
  • 2 msk strimlad basilika
  • 1 tsk finhackad röd chili
  • Sås
  • 1 1/2 dl Kelda Kokos
  • 100 g vit choklad
  • Instruktioner

    1. Skala och skär frukten i bitar. Blanda frukten med skal och saft av lime och basilika.
    2. Koka upp Kelda Kokos i en kastrull och ta den från plattan. Grovhacka chokladen och rör försiktigt ner den i kokosmjölken så att den smälter.
    3. Lägg upp frukten i skålar och ringla över såsen. Servera genast.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben