Serverar: 4 portioner
Tid: 40 minuter
Mycket gott recept med inspiration från min lärare i skolan.
1. Skala räkorna. 2. Dela papayan och gröp ur kärnorna.. 3. Gröp ur fruktköttet med sked. 4. Dela avocadon och ta ur kärnan. gröp ur avocadon. 5. Skär papayan och avocadon i små tärningar. 6. Klyfta tomaterna och skär bort kärnorna med kniv. 7. Tärna tomaterna. 8. Blanda räkor, papaya, avocado och tomat i en skål. 9. Blanda ner limesaft, olivolja och flingsalt i räkblandningen. 10. Blanda alla ingredienser till ädelostsåsen (mixa alla ingredienser). 11. Läg räkblanningen i coctailglas (djupa talrikar) och häll över ädelostsåsen. 12. Garnera med dill och citron. 13. Servera nybakat bröd till räkcoctailen.
Jättegod förrätt!!
tackar (=