Färgsprakande räk- och olivmacka med pastasallad

Serverar: 4 portioner

Ett recept från Pågen.

Ingredienser

  • 4 skivor mörkt fullkornsbröd
  • Räkröra
  • 2 msk tapenade, olivröra på burk
  • 3 hg räkor, skalade
  • 20 cm gurka, tärnad
  • 4 tomater, tärnade
  • 1 tsk olivolja
  • 1 tsk balsamvinäger
  • 1 msk parmesanost, riven
  • Pastasallad
  • 4 dl pasta, kokt och kall
  • 1 msk citronolivolja
  • 4 tsk balsamvinäger
  • 1 röd paprika, hackad
  • 4 dl amerikansk grönsaksblandning
  • Instruktioner

    1. Blanda tapenaden med räkor, gurka, tomat, olja och balsamvinäger. Smaka av med salt och peppar.
    2. Lägg räkröran på bröden och strö ost över. (Gratinera om du vill i 225° övervärme.)
    3. Blanda pastan med olja, balsamvinäger, paprika, grönsaksblandning, salt och peppar.
    4. Servera smörgåsarna med pastasalladen.

    Liknande recept

    1.5
    30 min
    4-6
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben