Färskpotatissallad med feta och röd pesto

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 30 minuter

Somrig sallad som passar utmärkt till grillat!

Ingredienser

  • 300 g färskpotatis
  • 1 pkt fetaost
  • 1 rödlök
  • 2 tomater
  • 4 cm gurka
  • 1 röd eller gul paprika
  • Babyspenat
  • Röd pesto
  • Salt
  • Peppar
  • Olivolja
  • Instruktioner

    1. Skrubba och koka potatisen. Låt svalna av litegranna, men inte helt. Skär potatisen i mindre delar.
    2. Skiva lök, och skär tomat, gurka och paprika i bitar. Blanda samman allt med babyspenaten och smula över fetaosten. Smaka av med röd pesto, salt och peppar. Ringla över lite olivolja. Servera ljummen!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben