Färspanna med ananas

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

En godare variant av köttfärssås med ananas och lite mer sting. Serverad med ris.

Ingredienser

  • 100 g bacon
  • 500 g köttfärs
  • 1 köttbuljontärning
  • 1 dl vatten
  • ½ tsk svartpeppar
  • Salt
  • ½ tsk curry
  • 1 burk passerade tomater
  • 2 msk tomatpuré
  • 1-1½ dl krossad ananas
  • 1 knivsudd cayennepeppar
  • 2 msk crème fraiche
  • Instruktioner

    1. Klipp bacon i små bitar och stek. Tillsätt köttfärsen och stek den också. Smula i buljongtärningen och späd med vatten. Tillsätt passerade tomater, ananas och tomatpuré.
    2. Låt puttra i 10-15 minuter. Rör sedan i crème fraiche och låt puttra ytterligare någon minut.
    3. Servera med ris och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben