Falukorvgryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Mycket god, ett recept från en tv 4 kock

Ingredienser

  • 500 g falukorv
  • 1 grovt hackad lök
  • 1 skivad morot
  • 1 hönsbuljongtärning
  • 1 dl vatten
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl frysta ärtor
  • 1 dl majskorn
  • Instruktioner

    1. Bryn lök och korv i hop i en stekgryta. Skiva morötterna i slantar, häll i vatten, buljongtärningen och vispgrädden tillsammans med korven och löken låt det koka tills morötterna blivit mjuka.
    2. Red av med maizena, tillsätt ärtor och majs koka upp. Smaka av.
    3. Serveras med ris,pasta eller potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Minne 9 januari 2010

    Helt ok, men ingen woaw! Men bra vardagsmat!!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben