Faluwok

Serverar: 4-5 portioner

Ingredienser

  • 400-500 g falukorv i tunna strimlor
  • olja till stekning
  • 2 morötter i tunna stavar
  • 1 palsternacka i tunna strimlor
  • 1 röd eller gul lök i smala klyftor
  • 1 burk, 340 g, majskorn
  • Woksås
  • 2 dl tomatjuice
  • 2 msk soja
  • 1 msk honung
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    Förbered korv och grönsaker. Blanda såsen. Hetta upp olja i en wok eller stor stekpanna. Fräs morot, palsternacka och lök några minuter. Stek korven. Tillsätt ev lite mer olja och majsen. Blanda, häll över såsen och hetta upp. Servera genast med ris och gärna någon färsk örtkrydda.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Populäraste maten
    Vad vi äter mest i Sverige? Inget snack, falukorven leder år efter år....

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben