Farfalle Integrale Ciccia e Noci

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Farfalle Integrale med salsiccia och valnötter

Ingredienser

  • 400 g Barilla Farfalle Integrale
  • 50 g smör
  • 400 g salsiccia (italiensk korv), skuren i 3 cm långa bitar
  • 100 g valnötter
  • 200 g kronärtskockshjärtan inlagda i olja
  • 5 stjälkar bladpersilja, grovhackad
  • ½ klyfta vitlök, skivad
  • 8 soltorkade tomater inlagda i olja, tunt strimlade
  • 3 dl grädde
  • Instruktioner

    Smält smöret, stek salsiccian halvfärdig. Lägg i valnötterna och stek klart, cirka 5 minuter. Använd en annan stekpanna och lägg ner bladpersilja och kronärtskockshjärtan i sin olja, alternativt ½ dl olivolja. Stek tills kronärtskockorna fått fin färg, cirka 4 minuter. Lägg i vitlök, stek ytterligare en minut. Addera soltorkade tomater i salsicciablandningen och häll på grädde. Koka upp och låt koka cirka 3 minuter. Dela kronärtskockorna på hälften och blanda ner i salsicciablandningen. Koka pastan enligt anvisningar på paketet och blanda med salsiccian och kronärtskockorna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben