Favorit rabarberpaj

Den här rabarberpajen är så god, ät och njut!

Ingredienser

  • Fyllning
  • 5 stjälkar rabarber
  • 2 msk potatismjöl
  • 1 dl socker
  • 1 msk kanel
  • 1 tsk ingefära
  • Smuldeg
  • 2½ dl havregryn
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 dl kokosflingor
  • 1 dl socker
  • 130 g margarin
  • Instruktioner

    1. Skär rabarberna i ½ cm bitar och lägg i en ungssäker form. Strö över potatismjöl. socker, kanel och ingefära.
    2. Gör smuldegen: Blanda havregryn, mjöl, kokos och socker. Tillsätt margarinet skurna i bitar. Finfördela med händerna tills du får en grynig massa. Fördela jämt över rabarberna.
    3. Grädda mitt i ugnen i 225 grader i ca 20 minuter.
    4. Servera med grädde, vaniljvisp eller vaniljglass.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8
    1

    Kommentarer (1)

    annis70 13 juni 2010

    mycket god och knäckig paj,det blir en 5:a av mig ;)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben