Fetaostbullar med dill

Serverar: 4 portioner

Visst duger mammas köttbullar bra, men ibland kanske man vill ha något annat.

Ingredienser

  • 400-500 g nöt- eller lammfärs
  • 1 ägg
  • ¾ -1 dl vatten
  • 1 dl ströbröd
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 klyfta gul lök
  • 100 g fetaost
  • 2 msk torkad dill
  • Olivoja till stekning
  • Instruktioner

    Vispa ihop ägg och vatten, rör i ströbrödet och låt det stå och svälla i 10 minuter. Finhacka vitlök och lök. Blanda färsen med ströbrödsblandningen, lök och vitlök. Blanda väl och rör i hackad dill och smulad fetaost. Forma små platta pannbiffar och stek i olivolja. Servera gärna med en tzatsiki och tomatsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben