Fetaostcrème med honung och salvia

Serverar: 20 portioner

Tid: 5 minuter

Gott både till sallad, grillat och bröd. Gjorde succé på buffebordet, både till tjälknölen och kycklingspetten. Jag använder matberedaren så går det fort och smidigt

Ingredienser

  • 600 g fetaost (3 paket á 200 g)
  • 3 msk olja
  • 5 dl crème fraiche
  • 1 msk honung
  • ½ msk torkad salvia
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    Kör fetaosten i matberedaren tills den är finfördelad. Ha i oljan droppvis medan beredaren är igång. Blanda i crème fraiche, honung och salvia. Smaka av med salt och peppar. Låt gärna cremen vila i kylskåp en stund så blir den lite fastare i konsistensen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben