Fetaostsallad med grillade pilgrimsmusslor

Serverar: 4 portioner

Superenkel och underbart god sallad på grekiskt vis. Receptet kommer från programmet Halv åtta hos mig i TV4, där glada amatörer får visa prov på sin matlagningskonst.

Ingredienser

  • 150 g fetaost
  • 10 st kalamataoliver
  • 1 ask körsbärstomater
  • 1 röd lök
  • ½ huvud ekbladsallad
  • ½ huvud krispsallad
  • 12 pilgrimsmusslor
  • Instruktioner

    Bryt salladsbladen, tärna fetaosten, skär löken, tillsätt tomaterna. Krydda salladen med olivolja, svartpeppar och balsamvinäger efter behag. Stek pilgrimsmusslorna i olivolja och svartpeppar. Lägg pilgrimsmusslorna ovanpå salladen.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 20 min
    4-6
    9

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben