Fettfria chokladmuffins

Serverar: 12 portioner

Ingredienser

  • 2 dl socker
  • 2 ägg
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 msk vaniljpulver
  • 1-2 msk cacao
  • Instruktioner

    Vispa socker och ägg. Blanda vetemjöl, bakpulver, vaniljpulver och cacao. Häll ner i äggsmeten och rör. Sedan ska det vara 1 dl kallt vatten. Häll i 12 muffins formar och in i ugn på 175 grader i cirka 15 minuter. Det är gott med en klick sylt i eller hackad choklad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    twilightzero 20 februari 2013

    God smak och bra konsistens, gjorde halvsats och oj vad mycket smet det blev! Skulle säga att det behövs amerikanska muffinsformar, mina flöt ut över hela plåten... Men gott bidde det ändå :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben