Fetuccini Alfredo

Serverar: 4 portioner

Snabbt, lättlagat äkta italienskt utan krusiduller - och kriminellt gott! Med ett glas vin och en bit gott bröd till så är det bara att vänta på Tony Soprano...

Ingredienser

  • 400 gram fettucini (eller tagliatelle)-pasta
  • 100 gram färskriven Parmesan
  • 1 dl visp eller matlagningsgrädde (beroende på samvete..)
  • 0,5 dl olivolja
  • 1 msk finskuren storbladig persilja
  • salt
  • peppar
  • 1 ask ruccola sallad
  • Instruktioner

    1. Koka pastan al dente i rikligt saltat vatten. Häll av och låt ånga av.
    2. Koka upp grädden, salta och peppra. Rör i den rivna Parmesaneosten och olivoljan. Blanda väl och låt koka ihop.
    3. Vänd ner pastan i gräddblandningen. Toppa med ruccola och riven ost. Ät och njut!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben