Fibermuffins med blåbär

Serverar: 15 portioner

Tid: 20 minuter

Goda

Ingredienser

  • 2 dl socker
  • 3/4 dl druvkärneolja
  • 2 ägg
  • 4 dl lättfil
  • 2 1/2 dl vetemjöl
  • 1 tsk salt
  • 2 1/2 tsk bakpulver
  • 4 dl fiberrika flingor
  • 100 g katrinplommon
  • 100 g blåbär
  • Instruktioner

    Vispa socker och ägg vitt och pösigt. Rör i olja, lättfil, vetemjöl, och bakpulver. Rör ner flingor, hackade katrinplommon och blåbär. Lägg papper i små muffinsformar och fördela smeten till 15 små muffins. Grädda i 190 grader i 20 min. I varmluftsugn . 180 grader i 20 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben