Fina fiskgrytan med kräftstjärtar

Serverar: 4 portioner

Dill och kräftstjärtar ger det lilla extra! Kokt ris eller potatis är gott till.

Ingredienser

  • 400 g vit fiskfilé
  • 2 tomater
  • ½ tsk salt
  • 5 dl Kelda soppa Fabulous Fish
  • 1 tsk dillfrön
  • ½ dl hackad dill
  • 1 dl kräftstjärtar
  • Instruktioner

    1. Skär fisk och tomater i bitar. Krydda fisken med salt. Värm soppan i en kastrull. Lägg i dillfrön, dill och fisk. Låt det koka på svag värme 3-4 min.
    2. Lägg i tomat och kräftstjärtar och låt det koka ytterligare 1 min.
    3. Servera med kokt potatis eller ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    SEAbjrpn 30 augusti 2008

    Låter gott ska prova den. KramSEA

    Christer_76 30 mars 2009

    Super god. Den här rätten kan jag varmt rekomendera. Nu ska jag testa med räkor. Tackar för receptet

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben