Fisherman's salad wrap
Serverar:
4 portioner
Tid:
20 minuter
Överraskande och vacker.
Ingredienser
500 g benfri lax i kuber
1 dl Kockens orientaliska grillolja
3 tomater i bitar
300 g skivade champinjoner
2 msk olivolja
1 tsk Kockens vitlökspeppar
120 g mozarella
Kockens orientaliska grillkrydda
4 stora isbergssalladsblad
Instruktioner
Marinera laxkuberna i Kockens Orientaliska grillolja i en timme.
Fräs tomaterna och champinjonerna ett par minuter i olivolja, smaksätt med vitlökspeppar.
Smula ned mozarellan och låt den den smälta. Krydda laxkuberna med orientalisk krydda och grilla i 2-3 minuter (eller stek i stekjärn).
Servera i isbergssalladsblad tillsammans med mozarellaröran.
Liknande recept
Wraps med kycklingröra
4.8
1
2
Wrap med curry och äpple
15 min
4
Kyckling och baconröra i wrap
5
45 min
2
1
Low carb wrap med tandoorikryddad kyckling
25 min
1
Wraps med laxröra
4
4
1
Potato salad with lemon
4
Cake salé med fetaost, tomat och svarta oliver
4.5
4
3
Wrap med fläskfilé, sallad och svamp
4.7
4
Wraps med räkor
5
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!