Fisherman's salad wrap

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Överraskande och vacker.

Ingredienser

  • 500 g benfri lax i kuber
  • 1 dl Kockens orientaliska grillolja
  • 3 tomater i bitar
  • 300 g skivade champinjoner
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk Kockens vitlökspeppar
  • 120 g mozarella
  • Kockens orientaliska grillkrydda
  • 4 stora isbergssalladsblad
  • Instruktioner

    1. Marinera laxkuberna i Kockens Orientaliska grillolja i en timme.
    2. Fräs tomaterna och champinjonerna ett par minuter i olivolja, smaksätt med vitlökspeppar.
    3. Smula ned mozarellan och låt den den smälta. Krydda laxkuberna med orientalisk krydda och grilla i 2-3 minuter (eller stek i stekjärn).
    4. Servera i isbergssalladsblad tillsammans med mozarellaröran.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben